ANSIKTSBEHANDLINGER

ExuvianceExuviance peel tilpasset huden din i dag
Denne behandlingen inneholder alt i en Exuviance behandling: Dyprens, scrub peeling, pensling med Exuviance Peel, massasje og avsluttende behandlende maske tilpasset hudtilstand.
1150,-

Exuviance peel med booster og spesialmaske
Her benytter vi Booster Pads før pensling med AHA syrer, som gir en mer intens effekt. Spesialmasken er gasbindmaske dynket i Bionic Tonic legges over huden i 20 minutter.
1400,-

Exuviance ansiktsbehandling med massasje
Behandling med AHA syrer og ansiktsmassasje med akupressur som får i gang blodsirkulasjon og liv til ansiktet.
1300,-

Exuviance ungdomsbehandling med Glycolsyre
Acnebehandling for deg under 20 år. Vi gir deg en grundig dyprensrens, scrub peeling, pensling med glycolsyre peel, utrens og maske tilpasset huden din. Vi bistår med råd og veiledning for hjemmebehandling, og konsultasjon hos vår lege om nødvendig. Acne kan skyldes mange faktorer og hos noen kommer forbedringen raskt, hos andre tar det mer tid. Vi anbefaler derfor en kur på 6 behandlinger, da kan vi øke styrken på glycolsyren hver gang, og husk, 6 gang spandere vi!
850,-

HYDRADERMIE GUINOT
Hydradermie-ansiktsbehandling
1350,-
Hydradermie kombinert med Exuviance Peel
1750,-

GREEN PEEL
Fresh Up Party Peel
1250,-
Energy Peel
1650,-
Classic Peel (inkl oppfølgende behandling etter 5 dager)
2600,-

FARGING AV VIPPER OG BRYN
Farging av vipper
350
Farging av bryn
250,-
Farging av vipper og bryn med forming av bryn
700,-MEDISINSKE ANSIKTSBEHANDLINGERNEO STRATA
NEO STRATA PEEL er en behandling medisinsk peel som gir god effekt mot store porer og pigmentflekker. Cellefornyende, oppstrammende og forfriskende for sliten hud. 1190,- Anbefales som kur på 6 ganger, med to ukers mellomrom. Her øker vi den kjemiske peelingen i styrke for hver behandling, opp til 70%. 6. behandling spanderer vi!
4250,-

NEO STRATA RETINOL PEEL
Dette er en behandling som kun tar 15 minutter, er helt smertefri og supereffektiv. Du vil flasse av etter 2-5 dager og få en fresh og fin hud. Behandlingen kan gjentas et par ganger i året. Fin behandling etter sommeren for å freshe opp huden.
2000,-

Hydra Facial MD
Hydra Facial er en unik, patentert exfoliering av huden som ved hjelp av Vortex VakumTecnologi MD etterlater huden fullstendig renset. Avfallstoffer fra huden fylles i en ekstern beholder på maskinen og huden fylles deretter med hyaluronsyre, antioksidanter og fuktighet. En kjempedeilig behandling, du føler huden super ren og på gunn av vakum teknologien har du også fått en lifting effekt. Kundene våre kommer tilbake igjen og igjen til denne behandlingen.
1650,-


DR, ZEIN OBAGIZO MEDICAL 3-step Peel
Her er forbehandling av huden i 4 uker nødvendig. Dette er en dybdepeel som utføres av sykepleier, og behandlingen tar kun 20 minutter. For personer med dypere hudskader kan peelen utføres flere ganger som en kur med 3-4 uker i mellom. Huden er litt rødmusset etter behandling og flassing skjer fra 2-5 dager, og du får en fullstendig fornyelse av hudkvaliteten din.
Her er forbehandling nødvendig i 4 uker. Fullstendig fornyelse av hudkvalitet. Flassing og nedetid på ca 1 uke.
kr 3500,-
Kan tas som kur 3 ganger.

ZO Stimultation Peel by Obagi
Anti-Aging Formula En stimulerende behandling som kombinerer tre effektive syrer med aktive ingredienser for å øke cellefornyelsen og bekjempe linjer og rynker. Huden blir myk, jevn og får umiddelbart en fantastisk glød. Perfekt som lunsj- eller party peel og anbefales for langvarig og bedre resultat.

ZO Ultra Hydration Treatment
Anti-Aging Formula Dette er en stimulerende og fuktgivende hudbehandling som forebygger fine linjer og rynker, jevner hudtonen og gjenoppretter fuktbalansen umiddelbart. Ansikt- og nakkemassasje utføres i en coctail av botaniske ekstrakter og vitaminer.

ZO Skin Brightening Treatment for a Red Carpet look
Anti-Aging Formula «The Ultimate Red Carpet Treatment» er en luksuriøs behandling som kombinerer hudfornyende AHA-syrer, pigmenthemmere, vitaminer og flere stimulerende ingredienser for å mykgjøre huden. Jevner hudtonen, virker oppstrammende og få huden til å gløde. Ansikts- og nakkemassasje øker sirkulasjonen og bedrer opptak av spesialmasken og serum som påføres avslutningsvis.

ZO Belmish & Oil Control Treatment
Anti-Aging Formula Perfekt for deg som opplever å bli blank i huden utover dagen eller som har tilstoppede porer og kviser. En svært effektiv dyprens hvor opphopning av døde hudceller eksfolieres bort og en spesialmaske absorberer og bekjemper talgkviser. Huden blir renere og klarere, samtidig som huden stimuleres og aktiveres.

ZO Clear Up
Effektivisering av den klassiske dyprensen. Ekstra eksfoliering og aktiverende serumer i tillegg til utrensing vil øke cellefornyelsen, virke hudforyngende og gi en myk, ren hud. Kraftige antioksidanter og antiflammatoriske ingredienser bidrar til å beskytte huden din mot fremtidige skader.

ZO Hydra Fill Up
30 min SOS- behandling for en dehydrert, tørr og sensitiv hud. Fuktbalansen gjenopprettes umiddelbart og beroligende, lindrende og kjølende ingredienser gjør huden myk og fuktig. Kr. 890,-

ZO Bright Up
30 min «Cinderella treatment» for deg som trenger en umiddelbar oppfriskende hudbehandling for kvelden. Eksfoliering og spesialmaske fjerner døde hudceller, virker fuktgivende og gir huden ny glød.
Kr. 850,-