MASSASJE


Edvard Cernei er utdannet muskelterapeut og idrettsmassør. Edvard er massør for toppidrettsutøvere i inn og utland, og jobber tverrfaglig med lege og kiropraktor og behandler både kroniske og akutte muskelsmerter, og benytter forskjellige teknikker i behandlingen.

Har du pådratt deg skade i fotball, håndball, innebandy, langrenn, ishockey, kampsport, tennis, løping eller sykling har han kompetanse på dette gjennom mange år som idrettsmassør.

Klassisk massasje er en dyptgående terapeutisk massasje som løser opp i muskelspenninger. Denne type massasje benyttes ofte i behandling av plager i rygg, nakke og skuldre, og er en av de mest etablerte behandlingsformene. Her kan det suppleres med kopping for å få en dypere blodsirkulasjon i blokkerte områder.

Mange sliter smerter i nakkeregionen, det vil si øvre del av rygg, oppover mot hodet og utover mot skuldre. Nakkesmerter kan deles inn i lokal smerte, og smerte med utstråling enten opp mot hodet eller ut i skulder og arm. Nakkesmerte forekommer hos 30-50% av den voksne befolkningen i løpet av et år, og det er en øker ofte med alderen. Dette gjelder spesielt langvarige plager. Akutt smerte i nakken skjer oftest hos unge voksne, og tilbakevendende perioder med smerter er vanligst helt fra 20-års alderen.

Smerte og stivhet i nakken er svært vanlig, men ofte kan årsaken være uklar. Smertene kan stråle fra nakken til naboområder som hode, skulder og arm. Mekaniske belastninger og spenningstilstander i muskler og ledd er vanlige årsaker. I halvparten av tilfellene med spenningshodepine og migrene er nakken involvert.
Vanlige årsaker til smerte i nakken er stramme og ømme nakkemuskler som ofte skyldes arbeidsbelastning, stress og dårlig pustevaner, dårlig holdning, psykisk belastning, forstyrret søvn eller synsproblemer. Andre tilstander som kan gi smerter i nakken er nedsatt bevegelighet i en, eller flere nakkevirvler, skiveprolaps, forkalkninger i nakken, nakkesleng (whiplash) eller fibromyalgi.

Spenningshodepine oppleves ofte som et stramt bånd rundt hodet, eller en trykkende følelse i hodet. Ofte kan det også starte som en spenning i nakken for så å «krype» oppover i hodet. Den er sjelden til stede fra morgenen, men kommer utover formiddagen eller ettermiddagen og øker i styrke utover dagen. Spenninger i de dype musklene øverst i nakken er oftest årsaken til hodepine, og man ser ofte nedsatt bevegelighet i de øvre nakkeleddene.
I dag sitter vi også mye med bøyd nakke når vi er foran pc eller smarttelefon.
Tilstanden behandles som oftest med en kombinasjon av massasje, triggerpunktsbehandling og muskeltøying.

Klassisk massasje
30 min Kr 650,-

Klassisk massasje
45 min Kr 720,-

Klassisk massasje
60 min Kr 910,-

Medisinsk massasje
60 min Kr 990,-

Idrettsmassasje
60 min Kr 990,-

Massasje ned uttøying
90 min Kr 1350,-