ESTETISK MEDISIN

Livet vi lever setter sine spor, slik er det for alle. Men vi kan selv velge HVORDAN vi vil at andre skal se oss, og at vi trives med vårt utseende. Med små justeringer kan ansiktet ditt forandre seg fra slitent til uthvilt.

Kvinner i dag ønsker å ta seg godt ut ved siden av trening og riktig kosthold. Ved enkle grep kan vi gjøre det lille ekstra for å vedlikeholde huden og utseende vårt. .Med riktig kremprogram og kosmetisk behandling vil huden din bli fastere og mer oppstrammet, og du vil føle deg freshere og mer opplagt.
Zo Skin Medical 3 Step Peel Kr 3500,- Micro Needeling Derma Pen Kr 1500,-. Om du er skeptisk til Botox eller fillere, bestill en konsultasjon og få en uforpliktende vurdering av ditt ansikt. Ditt ansikt er viktig for deg,- og for oss. Det er vår høyeste prioritet at du skal være fornøyd og trygg på at du er ser naturlig vakker ut. Vår syjepleier er opptatt av kvalitet og sikkerhet, og ditt ansikt er viktig for deg og for oss.

Vi anbefaler daglig bruk av ZO Skin Health kremprorgram eller Neo Strata sine produkter hjemme for optimale resultater.
Konsultasjonspris kr. 250,- blir trukket fra når behandlingen utføres! Botulinumtoxun (Botox) Ett område Kr.2700,- deretter 50% på videre områder behandlet samtidig. Injeksjoner med fillere: Ett område Kr.3300-3600,- deretter 50% for videre områder behandlet samtidig. Mesoterapi - maximal fuktbehandling med skin booster for ansikt. kr 2700,- Alle behandlinger inkluderer konsultasjon, kontrolltime etter 2 uker med eventuell touch up/korrigering av behandlet område. Vi tilbyr selvfølgelig pakkepriser etter ditt behov. Les om Botox her: Botox