ESTETISK MEDISIN

Livet vi lever setter sine spor, slik er det for alle. Men vi kan selv velge HVORDAN vi vil at andre skal se oss, og at vi trives med vårt utseende. Med små justeringer kan ansiktet ditt forandre seg fra slitent til uthvilt.

Kvinner i dag ønsker å ta seg godt ut ved siden av trening og riktig kosthold. Der det er ønskelig kan man ved enkle grep gjøre det lille ekstra for å vedlikeholde et ungdommelig utseende. Med riktig kremprogram og estetisk medisin vil huden din bli fastere og mer oppstrammet, og du vil føle deg yngre og mer opplagt.

Om du er skeptisk til Botox og fillere, bestill en konsultasjon og få en uforpliktende vurdering av ditt ansikt. Ditt ansikt er viktig for deg,- og for oss. Det er vår høyeste prioritet at du skal være fornøyd og trygg på at du er ser naturlig vakker ut.

Vi anbefaler daglig bruk av ZO Skin Health og Neo Strata sine produkter hjemme for optimale resultater, injeksjoner alene er ikke nok for god hudhelse.

Vår sykepleier har mange års erfaring i hudforbedringsprogram og injeksjonsbehandlinger, og er svært opptatt av kvalitet og sikkerhet på det hun utfører. Sykepleier setter injeksjoner, lager ZO Skin Health Medical program for DIN hud og utfører Dr.Obagi 3 Step Peel, Mesoterapi og Microneedeling. Botulinumtoxun (Botox) Første område 2700,- deretter halv pris for videre områder gjort samtidig. Injeksjoner med fillere Første område 3300-3600 deretter halv pris for videre områder gjort samtidig. Mesoterapi fuktbehandling for ansiktet 2700 Alle behandlinger inkluderer konsultasjon, kontrolltime etter 2 uker med eventuell touch up/korrigering. Prisene blir 50% rimeligere ved flere områder gjort samtidig, og vi har selvfølgelig pakkepriser etter ditt behov. Konsultasjon 250,- blir trukket fra når behandling utføres. Les om Botox her: Botox