Produkter

VÅRE PRODUKTERZO Skin Health er utvilsomt den mest etterspurte og populære hudpleieserien for tiden. Serien består av ZO Skin Health som alle kan bruke, og ZO Skin Health Medical som er for dem som ønsker å ta ett skritt videre på dypere nivå. Her det protokoller som må følges, og konsultasjon hos lege eller sykepleier er nødvendig for å sette opp ditt eget program.

Neo Strata og Exuviance er banebrytende medisinske behandlinger og produkter til hjemmebehandling, som gjenoppretter skadede hudceller, fjerner acnearr, minimerer linjer og dypere rynker, store porer, uren hud og ujevn pigmentering.

Neo Strata var det første labarotoriet som utviklet produkter bestående av AHA og PHA glycolsyre og Neo Glukosamin, som øker hyaluronsyren i fibroblastcellene som gir økt fuktighet og spenst til huden vår. Denne teknologien er patentert og idag har de over 100 patenter som nå er i bruk i produktserier verden over. Det er to dermatologer ved Princton University for dermatologisk forskning som oppfant glycolsyre. De så synlig forbedring etter en behandling ved Ichtiosis og Keratosis pilaris og kunne dermed hjelpe millioner av mennesker som til da ikke hadde hatt noe behandlingstilbud. Oppdagelsen av AHA, eller «fruktsyre» revolusjonerte virkelig moderne hudpleie.

Hva gjør Neo Strata og Exuviance til eksperter i estetisk dermatologi?

40 års forskning og erfaring
Omfattende klinisk forskning
Giftfrie behandlinger og produkter
Ingen parabener
Ingen kunstige parfymer
Kontrollert reaksjon
Helt trygg behandling
Sikre og effektive behandlinger og produkter
Ytterst få kontraindikasjoner
Kan brukes av alle som ønsker en hudforbedring uansett alder


Vi utfører Peel med glycolsyre i behandling og veileder deg i hjemmeprodukter du trenger for vedlikehold.